Vragen? 050 - 123 45 678 of stuur ons een e-mail

Moi voor elkaar

Moi voor elkaar

Iedere dag zijn er veel Groningers die zich inzetten voor een ander. Als vrijwilliger in de zorg, bij de buurtvereniging of de sportclub. Maar ook die buurvrouw die een maaltijd extra kookt voor haar alleenstaande buurman, de mantelzorger die altijd voor je klaarstaat of die ene collega die hielp toen je het moeilijk had. Van 9 t/m 24 december staat RTV Noord in het teken van goed doen voor elkaar en roepen we iedereen op iets voor een ander te doen.

Door een MOI-outfit te kopen (in november/december 2019) in de RTV Noord webshop, help jij automatisch een andere Groninger. Een deel van jouw bijdrage gaat namelijk naar het project ‘voor elkaar’. Met dat geld kunnen we anderen helpen, bijvoorbeeld door er een bos bloemen van te kopen, of verf om een muurtje te schilderen. Geen grote uitgaven, wél grote gebaren.

Actief meedoen?

Wil jij naast je MOI-outfit nog meer doen voor een ander? Hartstikke goed. Lees er alles over op deze pagina en bekijk hoe jij je steentje kunt bijdragen voor een nóg vriendelijker Groningen. Want samen zijn wij Noord.